Blogs over interessante topics

Om kritisch te kunnen denken moet je durven twijfelen

Het doen van internationaal vrijwilligerswerk is al jaren een hot topic. Niet alleen zijn er steeds meer mensen die de stap willen wagen, maar er wordt ook steeds kritischer naar gekeken. Dat vinden wij bij Doingoood Experience alleen maar goed. We trekken ons deze kritiek aan en willen ervoor zorgen dat jij op een eerlijke, transparante en duurzame manier internationaal vrijwilligerswerk kunt doen.

Middels onze blogs stellen wij graag onderwerpen ter discussie en geven wij je inzicht in onze visie en missie. Veel leesplezier!

Overzicht van onze blogs

Doingoood in 2021

Doingoood in 2021

Het afgelopen jaar heeft veel veranderingen met zich meegebracht. In dit bericht lees je alles over Doingoood in 2021.

Lees meer
Zó zit dat met onderwijs in Afrika

Zó zit dat met onderwijs in Afrika

Je bent benieuwd naar andere culturen. Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je wilt werkervaring opdoen. Door stage lopen, of vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, gaat je ontwikkeling twee keer zo snel. Dit wil jij weten over onderwijs in Afrika!

Lees meer
Vrijwilligerswerk met dieren

Vrijwilligerswerk met dieren

Vrijwilligerswerk met dieren doen lijkt leuk. Maar weet je dat hier een industrie van dierenmishandeling achter schuilt? Lees dit blog met tips & informatie

Lees meer
Tussenjaar nemen

Tussenjaar nemen

Tussenjaar nemen: Je bent bijna klaar met school maar je weet nog niet wat je daarna wil gaan doen. Hier vind je 7 tips voor succes!

Lees meer
Impact

Impact

Het einde van het jaar nadert en dit is ook een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Ik denk dat ‘impact’ het goede woord is voor 2019. Zowel positieve impact als heftige impact. Ik val maar meteen met de deur in huis. Als je ons al langere tijd kent,...

Lees meer
Dromen

Dromen

Dromen Als klein meisje droomde ik al van Afrika. De uitgestrektheid van de savannen en haar imposante dierenrijk hadden een enorme aantrekkingskracht op mij. Onrecht Onrecht. Daar doe ik het heel slecht op, ook al sinds ik heel jong ben. Ik kan me nog goed herinneren...

Lees meer
Buitenlandstage tips

Buitenlandstage tips

Een stage doen in het buitenland is een geweldige kans. Je doet werkervaring op in je vakgebied en woont en werkt een tijdje in een andere cultuur. En dan gaat je persoonlijke ontwikkeling twee keer zo snel! In dit artikel vind je buitenlandstage tips zodat jij maximaal voorbereid aan je stage in het buitenland begint.

Lees meer
Internationaal vrijwilligerswerk

Internationaal vrijwilligerswerk

Internationaal vrijwilligerswerk krijgt sinds een aantal jaren volop media aandacht. En dan vooral de negatieve ervaringen van mensen die vrijwilligerswerk in het buitenland gedaan hebben.

Lees meer

INFO VIDEO AANVRAGEN

Meld je aan voor de video en ontvang hem in je mail. In deze video geven wij je in het kort alle informatie die je wilt weten over jouw mogelijkheden in Afrika. Waar wacht je nog op?

  • Hidden
Chat openen
Hallo 👋 Stel je vragen aan een van onze medewerkers gemakkelijk via WhatsApp!