Wij delen graag onze liefde en passie voor Afrika

Teamwork makes the dream work

 

Wat begon met een verliefdheid voor het Afrikaanse continent tijdens een bezoek in Kenia, is uitgegroeid tot een sociale onderneming met passie voor ons werk.  Door middel van het aanbieden van vrijwilligerswerk, stages, en reizen met (maatschappelijke) impact willen wij jou laten kennismaken met het echte dagelijkse leven van mensen in Afrika.

Maar wie zit er achter het team van Doingoood Experience? Welke personen zorgen ervoor dat jouw Experience onvergetelijk gaat worden? Wij stellen ze graag aan je voor.

Ons team

Ons kleine team is een groep betrokken mensen met een passie voor Afrika. Elk van ons heeft ervaring met vrijwilligerswerk, reizen en/of wonen in Afrika. Onze (Nederlandse) collega’s in Afrika wonen en werken voor langere tijd op hun bestemmingen.

 Het mag duidelijk zijn dat wij heel enthousiast zijn over het Afrika dat wij kennen. En al dat enthousiasme over ‘ons’ Afrika, delen we graag met jou. Vanuit onze eigen ervaring. We weten waar we over praten. Sterker nog: we raken er niet over uitgepraat!

 

Marieke & Armel Mbakop Betke
Samenwerkingspartner Malawi 

Liefde voor Afrika, gewerkt met wildlife, goede combi van twee werelden, in voor een uitdaging, muziek en dans, koffie, geen 9 tot 5 mentaliteit, positiviteit, never regret anything that ever made you smile

Carola van den Berg & Sultan Hussein
Samenwerkingspartner Kenia

Rotterdamse, bitterballen, Keniaanse tusker, avontuurlijk, creatief, humor, reislustig, open persoonlijkheid, cultuursnuiver

 

 

 

Lennie Kleinen & Isaac Katende
Samenwerkingspartner Oeganda

Limburgse vlaai & Oegandese koffie, positief, flexibel, empatisch, intuïtief, dansen, zes honden, leven zoals het komt, liefde voor eten 

Missie

Onze missie is om een concrete bijdrage te kunnen leveren aan de sociaal-maatschappelijke doelstellingen van onze partners in Afrika. Wij willen onze passie voor Afrika graag delen met anderen en onze reizigers een inspirerende ervaring in Afrika bieden die kan leiden tot blijvende betrokkenheid. In onze werkwijze en processen staan onze kernwaarden veiligheid, betrokkenheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid centraal.

VISIE

Wij vervullen onze missie door het inzetten van vrijwilligers en stagiaires bij maatschappelijke partner organisaties in Afrika. Door de uitwisseling van kennis en kunde willen we een positieve groei en ontwikkeling bij onze partnerprojecten creëren. Met reizen stimuleren we community based tourism door het programma zo in te richten dat de lokale bevolking hier maximaal van kan profiteren.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Vul je gegevens in en download het inspiratie magazine voor nóg meer inspiratie!

Doingoood Experience zorgt samen met jou dat jouw Afrika reis gewoon heel goed geregeld is. Vanaf het moment van je aanmelding totdat je weer uit het vliegtuig stapt staan wij voor je klaar.

  • Hidden
Chat openen
Hallo 👋 Stel je vragen aan een van onze medewerkers gemakkelijk via WhatsApp!