Afrika reizen met maatschappelijke impact | Doingoood
arrow_drop_up arrow_drop_down

Op reis naar Afrika

Laat ons je helpen om goed georganiseerd naar Afrika te gaan

3

prachtige reisbestemmingen in Afrika

80+

blije Afrika reizigers per jaar

1000+

dingen te ervaren en beleven

Jouw Afrika reis gewoon heel goed geregeld


Onze Afrika-reizen zijn een inspirerende combinatie van reizen en vrijwilligerswerk. Ideaal als je Afrika onder begeleiding wilt verkennen. Of als je reizen graag met vrijwilligerswerk wilt combineren. Ook als je wilt kijken of vrijwilligerswerk in Afrika bij je past is een impactreis in Afrika iets voor jou!


Je kunt reizen maken naar Oeganda, Malawi of Kenia. Op elke bestemming hebben we een boeiend programma voor je samengesteld. Je ervaart de highlights van je bestemming en steekt een paar dagen de handen uit de mouwen bij een maatschappelijke project.

Heb je zelf een idee over jouw ideale reis? Ook dat regelen we graag voor je. Door ons grote netwerk en diepgaande kennis van de bestemmingen kunnen we jou op maat een programma aanbieden.

Ik had er natuurlijk heel veel zin in van tevoren en ik had wel verwacht dat ik het heel erg leuk zou gaan vinden. Maar de reis heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik heb in die 2 weken zoveel gedaan, gezien en ervaren, veel meer dan ik had verwacht. Ook de groep van de SSE was geweldig! Ik had een goede band met iedereen.
Riquita van Scheppingen, Kenia reis 2018

Social Safari Experience Oeganda

Ontdek ‘The pearl of Africa’. Help bij mooie projecten, zoek neushoorns en chimpansees, relax op Banda Island en kook met de locals.

Social Safari Experience Kenia

Spot de ‘big 5’ op safari, ontmoet dolfijnen in de oceaan en laat je inspireren bij geweldige projecten waar je vrijwilligerswerk gaat doen.

Social Safari Experience Malawi

Val als een blok voor ‘The warm heart of Africa’, ga op safari in Zambia en laat je verrassen door relaxed, authentiek Malawi

data Oeganda reis

27 jul t/m 10 of 17 aug (15 of 22 dg)


14 sept t/m 28 sept of 5 okt (15 of 22 dg)

data Kenia reis

29 jul t/m 12 aug (15 dg)

21 sept t/m 5 okt (15 dg)

data Malawi reis

22 jul t/m 5 aug (15 dg)


1 sept t/m 15 sept (15 dg)

Beklimmen kilimanjaro goed doel

Kilimanjaro Charity Climb 2020

Strik je veters en ga mee op deze bijzondere expeditie voor een goed doel. Deelnemers leveren een sportieve prestatie waarvoor zij gesponsord worden. Eerdere expedities waren in 2014, 2016 en 2018. In totaal hebben deze 3 expedities ruim € 100.000 aan sponsorgeld opgeleverd. Dit bedrag is -zonder strijkstok- aan verschillende van onze projectpartners geschonken.


Reisdata: Van 29 februari 2020 t/m 10 maart 2020

Jongerenreis Oeganda Afrika

Jongerenreis Afrika

In de zomervakantie van 2020 kan je mee op Jongerenreis naar Oeganda!

Een fantastische reis voor jongeren van 15 t/m 19 jaar vol met toffe activiteiten en zinvol vrijwilligerswerk. En natuurlijk gaan we wilde dieren spotten op safari!

Zij waren mee op reis naar Afrika en dit vonden ze ervan

De reis overtof mijn verwachtingen!

Ik raad het iedereen aan! Alles is zo goed geregeld, de begeleiding is top, het programma is top met leuk vrijwilligerswerk en gave activiteiten. En ook het guest house was super top geregeld. Het leukste vond ik de afwisseling. Het zien van het land, maar ook iets kunnen betekenen voor de bevolking. Die combinatie maakte voor mij dat ik de hele reis fantastisch vond. Het gaafste vond ik de safari naar Murchison falls national park
Marjolein Hop, Oeganda reis 
Het was echt super!
Ik kon niet langer als drie weken vrij nemen dus vrijwilligerswerk was niet helemaal een optie, toen zag ik dit voorbij komen en dacht ik dit is super. Hier kan ik meerdere projecten zijn, ik kan het land zien en ervaren en het is maar twee weken. Het was echt super, de reis was goed verdeeld en in de juiste volgorde. Het leukst vond ik dat we ook echt lokaal zijn gegaan en gegeten hebben als de Kenianen dat doen.
Janouk van der Lee, Kenia reis
Het vrijwilligerswerk was zo klein, maar pakte zo groots uit!
Mede dankzij de reisleider heb ik een fantastische tijd gehad. Het verven van de school was mooi werk. Je ziet hier direct dat het opknapt en dat geeft een fijn gevoel. De schoolreis was een van de mooiste dagen van mij. Al die blije gezichten van de kinderen en de stralende ogen de hele dag terwijl ze bijna de hele tijd in de speeltuin spelen en de dag van hun leven hebben. Daar heb ik echt intens van genoten.
Yara Schutrups, Malawi reis
Wij maken gebruik van cookies