arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe kunnen wij jou blij maken?

Mensen blij maken is wat wij het liefste doen. Jou maken we graag blij met een goed advies en met duidelijke informatie. De projecten maken we ook graag blij met fijne mensen die iets nuttigs bijdragen. Wat je ook nodig hebt: wij helpen je graag en weten waar we het over hebben. We weten wat mogelijk is bij de projecten en waar je het beste past.

Laat ons je helpen om goed georganiseerd naar Afrika te gaan

Heb je een vraag?

Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je hier. 


Je kan ook een Whatsapp sturen naar +31 6 5165 5665. Van maandag t/m vrijdag krijg je binnen 48 uur antwoord. 


Wil je ons iets opsturen? Als het digitaal kan, dan hebben we dat het liefst. Wel zo fijn voor het milieu en het scheelt je portokosten. En ons extra werk ;-)

Let op: overeenkomsten & VOG verklaringen kunnen alleen digitaal verstuurd worden. 

Contactgegevens


Of vind ons op social media


Wij hebben geen kantoor. En daar zijn we heel blij om! Dat scheelt ons namelijk kosten voor het huren van een pand. Hierdoor staan we ook (bijna) nooit in de file! En kosten die wij niet maken, hoeven we ook niet in onze prijzen mee te rekenen. En dat is dan weer fijn voor jou. Waar onze laptop en mobiel is, is ons kantoor. Onze info avonden geven we in verschillende zalen die we hiervoor huren, op verschillende plaatsen door heel Nederland.


Alles wat je wilt weten over jouw onvergetelijke buitenlandervaring

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik wil jullie ontmoeten


Dat kan! We geven meerdere info avonden per maand. Op verschillende lokaties in Nederland. Gratis en vrijblijvend. De groepen zijn klein, met volop ruimte om je vragen te stellen. Zien we je binnenkort?

Ik wil een brochure

Een beter milieu, begint bij jezelf :-) Daarom zijn onze brochures digitaal beschikbaar. Dat bespaart papier en dus ook bomen. En postzegels.En… nou ja, je snapt ‘m ;-)

Ik wil ervaringen horen

Daar is ons YouTube kanaal perfect geschikt voor! Laat je inspireren door ervaringen van anderen, video’s van trips en safari’s. Van zóveel Afrika inspiratie gaat jouw reishart vast sneller kloppen!


Ik wil stage advies

Weten welke stageplekken het beste aansluiten bij jouw opleiding? Wij begeleiden jaarlijks vele stagiaires en weten waar we over praten. Je kan telefonisch of per mail advies krijgen.


Ik wil vrijwilligerswerk advies

Weten welk project het beste bij jou past? Wij kennen alle projecten persoonlijk en geven je hierdoor gericht advies. Je kan telefonisch of per mail advies krijgen.

Ik heb een algemene vraag

Heel veel antwoorden kan je vinden bij onze veelgestelde vragen. We durven zelfs wel te stellen dat 99,9% van alle algemene vragen die ons ooit gesteld zijn daar beantwoord worden. Kijk maar eens of jouw antwoord ertussen zit.
Wij maken gebruik van cookies