Contact met Doingoood | Jouw Afrika reis gewoon heel goed geregeld
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe kunnen wij jou blij maken?

Mensen blij maken is wat wij het liefste doen. Jou maken we graag blij met een goed advies en met duidelijke informatie. De projecten maken we ook graag blij met fijne mensen die iets nuttigs bijdragen. Wat je ook nodig hebt: wij helpen je graag en weten waar we het over hebben. We weten wat mogelijk is bij de projecten en waar je het beste past.

We stellen Doingoood team Nederland hieronder aan je voor. Wel zo fijn als je weet wie je voor je hebt!

Laat ons je helpen om goed georganiseerd naar Afrika te gaan

Anneke Vermeulen

tel: +31 (0) 6 4431 8677

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Anneke Vermeulen

Stages, vrijwilligerswerk & voorzitter van onze stichting Doingoood foundation
Anneke is sinds de oprichting in 2010 bij Doingoood betrokken. Ze geeft regelmatig info avonden, bezoekt scholen voor stages en geeft voorbereidende trainingen aan scholen die op schoolreis naar Afrika gaan. Anneke is daarnaast voorzitter van Doingoood foundation. Zo zorgt zij dat elke donatie op de juiste plek terecht komt. Als expeditieleider van de Doingoood Kilimanjaro Charity Climb begeleidde zij al 3 groepen naar de top van Mount Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Daardoor kon de stichting in totaal ruim € 100.000 aan donaties voor projecten doen!
Jeannette Starrenburg

tel: +31 (0) 6 4707 7609

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Jeannette Starrenburg

Stages, vrijwilligerswerk & onderwijs expedities

Jeannette deed in 2015 zelf vrijwilligerswerk met Doingoood in Tanzania. Ze had haar baan opgezegd en wilde een andere weg in slaan. Na terugkomst was ze zó enthousiast, dat ze graag bij ons wilde komen werken. Sinds 2016 geeft Jeannette info avonden en bezoekt ze scholen om over onze stages te vertellen. Jeannette is ook nog steeds regelmatig in Afrika te vinden. En als je ons een mail stuurt, dan is de kans groot dat Jeannette je mail beantwoordt.

Ineke van Huuksloot

tel: +31 (0) 6 5165 5665

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Ineke van Huuksloot

Oprichter & Directeur
Ineke heeft Doingoood opgericht in 2010. Met een achtergrond in recruitment, zit het matchen van de juiste persoon op de juiste plek haar in het bloed. Al 15 jaar reist Ineke regelmatig naar 'onze' Afrikaanse landen. Een inspirerende ervaring van de natuur, cultuur en het dagelijks leven in Afrika. Van 2013-2014 woonde Ineke met haar gezin in Oeganda. Haar favoriete 'gezinsreis' bestemming is Kenia. Ineke werkt fulltime bij Doingoood en er is geen (Doingoood) vraag waar zij het antwoord niet op weet ;-)

Onze (h)office

Doingoood heeft geen kantoor. En daar zijn we heel blij om! Dat scheelt ons namelijk kosten voor het huren van een pand. Hierdoor staan we ook (bijna) nooit in de file! En kosten die wij niet maken, hoeven we ook niet in onze prijzen mee te rekenen. En dat is dan weer fijn voor jou. Waar onze laptop en mobiel is, is ons kantoor. Onze info avonden geven we in verschillende zalen die we hiervoor huren, op verschillende plaatsen door heel Nederland.

Alles wat je wilt weten over jouw onvergetelijke buitenlandervaring

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik wil jullie ontmoeten


Dat kan! We geven meerdere info avonden per maand. Op verschillende lokaties in Nederland. Gratis en vrijblijvend. De groepen zijn klein, met volop ruimte om je vragen te stellen. Zien we je binnenkort?

Ik wil een brochure

Een beter milieu, begint bij jezelf :-) Daarom zijn onze brochures digitaal beschikbaar. Dat bespaart papier en dus ook bomen. En postzegels.En… nou ja, je snapt ‘m ;-)

Ik wil ervaringen horen

Daar is ons YouTube kanaal perfect geschikt voor! Laat je inspireren door ervaringen van anderen, video’s van trips en safari’s. Van zóveel Afrika inspiratie gaat jouw reishart vast sneller kloppen!


Ik wil stage advies

Weten welke stageplekken het beste aansluiten bij jouw opleiding? Wij begeleiden jaarlijks vele stagiaires en weten waar we over praten. Je kan telefonisch of per mail advies krijgen.


Ik wil vrijwilligerswerk advies

Weten welk project het beste bij jou past? Wij kennen alle projecten persoonlijk en geven je hierdoor gericht advies. Je kan telefonisch of per mail advies krijgen.

Ik heb een algemene vraag

Heel veel antwoorden kan je vinden bij onze veelgestelde vragen. We durven zelfs wel te stellen dat 99,9% van alle algemene vragen die ons ooit gesteld zijn daar beantwoord worden. Kijk maar eens of jouw antwoord ertussen zit.

Heb je een persoonlijke vraag?

Je kan een Whatsapp sturen naar +31 6 5165 5665. Van maandag t/m vrijdag krijg je binnen 24 uur antwoord. 


Wil je ons iets opsturen? Als het digitaal kan, dan hebben we dat het liefst. Wel zo fijn voor het milieu en het scheelt je portokosten. En ons extra werk ;-)

Let op: overeenkomsten & VOG verklaringen kunnen alleen digitaal verstuurd worden. 

Contactgegevens


Of vind ons op social media

Wij maken gebruik van cookies