Impact

50+ vrijwilligerswerk

Heb je altijd al een keer vrijwilligerswerk willen doen in Afrika, maar is het er nooit van gekomen? Voel je dat nu de tijd is gekomen om de stap te zetten?  Met ons netwerk van lokale projecten in Malawi, Oeganda en Kenia kan je zeker zijn van een geweldige ervaring.

Doingoood Experience is aangesloten bij Vereniging Volunteer Correct en is een van de meest transparante organisaties voor verantwoord internationaal vrijwilligerswerk. Onze Nederlandse begeleiding woont en werkt al jaren in Afrika. Hierdoor is de band met onze projectpartners goed en kunnen we inspelen op hun behoeften. Samen met jou gaan we op zoek naar het project dat het beste bij jou past. Dit kan onder andere zijn op het gebied van gezondheidszorg, educatie, social work, special needs, sport of wildlife.

Met jouw werk- en levenservaring kun je een fantastische bijdrage leveren bij een van onze projecten. Wij snappen dat het spannend is, maar wij helpen je stap voor stap. Er is ruimte voor flexibiliteit en we denken graag in mogelijkheden en oplossingen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. We helpen je graag!

Wij zijn er voor jou

De zes zekerheden van Doingoood Experience

De zes zekerheden van Doingoood Experience

Nederlandse begeleiding

In Nederland en juist ook in Afrika

Transparant over de kosten

Helder en duidelijk over de kosten

Eigen voorbereidingstraining

Goede voorbereiding is het halve werk

Lokale projectpartners

Geen internationale NGO's

Goede match met projecten

Jij de skills, wij zorgen voor de match

Verantwoord op reis

Vereniging Volunteer Correct

Verantwoord internationaal vrijwilligerswerk

Doingoood Experience is aangesloten bij Vereniging Volunteer Correct. De bij Volunteer Correct aangesloten organisaties vormen gezamenlijk een platform voor het eerlijker, transparanter, duurzamer en meer verantwoord internationaal vrijwilligerswerk door middel van een ontwikkelde kwaliteitsrichtlijn. Doingoood Experience heeft een 100% score.

Vereniging Volunteer Correct, Doingoood Experience, Afrika, goedgekeurd