Excursies

Excursies in Kenia

Na een week hard werken op je project is er niks lekkerder dan een weekend waarin alle opties open liggen.

Of je nou heerlijk wilt relaxen met een boek in de tuin of lekker wilt zwemmen in één van de zwembaden, het is allemaal mogelijk. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om Kenia te gaan verkennen. Samen met je medereizigers kun je ervoor kiezen om een dag- of weekendtrip te gaan doen. Je hebt de keuze uit meerdere excursies die wij voor je hebben samengesteld.

Of je nou heerlijk met een cocktail aan een van de prachtige stranden in Kenia gaat relaxen of je gaat gewapend met verrekijker, fototoestel en zonnebrand de Big Five spotten in Tsavo East National Park. Geniet van het bruisende leven, de lekkere eettentjes of de vele bezienswaardigheden in Mombasa town. Carola en Sultan kunnen het allemaal voor je regelen.

We kunnen niet alle excursies laten zien, maar we hebben hier beneden alvast een selectie gemaakt. Zo heb je een goed beeld van wat er mogelijk is en kun je alvast genieten van de voorpret van al het moois wat je gaat zien en beleven.

Excursies Kenia

Tsavo East, Kenia, Doingoood Experience, Afrika, vrijwilligerswerk, stage
Safari Tsavo East

Niets is zo mooi om wakker te worden in de Afrikaanse savanne midden tussen de dieren.

dolfijn, wasini island, Kenia, Doingoood Experience, Afrika
Wasini Island Tour

Zeilen op de Indische Oceaan terwijl de dolfijnen je begeleiden.

kilifi, Kenia, Doingoood Experience, Afrika
Kilifi Eco Tour

Genieten van de zon, zee, strand, heerlijk vers bereid eten en een geweldige boottour.

Mombasa citytour, Kenia, Doingoood Experience, Afrika, vrijwilligerswerk, stage
Citytour Mombasa

Al slenterend door de oude smalle straten van Mombasa, zul je worden verrast door de culturele diversiteit van deze stad. Begeleid door een lokale alleskenner.

Shimba Hills, Kenia, Doingoood Experience, Afrika, vrijwilligerswerk, stage
Shimba Hills

Een overweldigende natuur, een kustregenwoud, heuvels en open grasvlakten. Hier kan je oog in oog komen te staan met de zeldzame sabelantiloop of giraffen.

Diani beach, Kenia, Doingoood Experience, Afrika, vrijwilligerswerk, stage
Beach Tour Diani

Een combinatie van cultuur, natuur, heerlijk eten en ontspannen. Maak kennis met de Digo’s, de oorspronkelijke bewoners van de zuidkust.