Begeleiding Kenia

De Nederlands / Afrikaanse begeleiding maakt jouw reis uniek

Op alle bestemmingen in Afrika mag je rekenen op uitstekende begeleiding van onze Doingoood Experience managers.

Bij aankomst op de luchthaven word je ontvangen door Carola. Zij geeft je een warm Hollands welkom en brengt je naar het vrijwilligershuis. Hier heb je de tijd om bij te komen, je spullen op te bergen en even te genieten van de eerste indrukken van Kenia.

Daarna nemen Carola en Sultan je mee op citytour door Mombasa. Zij laten je zien waar je geld kan pinnen, de beste supermarkt en waar lekkere eettentjes en barretjes zijn. Ook geven ze uitleg over het openbaar vervoer. Misschien kan Sultan je al wel een paar woordjes Swahili leren.

In de dagen erna volgt een introductie op je project en maak je kennis met je aanspreekpunt op het project zelf. Tijdens je gehele verblijf staan Carola en Sultan voor je klaar met raad en daad. Bij noodgevallen zelfs midden in de nacht.

Kenia

Begeleiding

Sultan Hussein

Geboren en getogen in Kenia / Mombasa, rasechte entertainer, geniet van een praatje, jarenlange ervaring in toerisme, flexibel en kleurt graag buiten de lijntjes.

Carola van den Berg

Onder de rook van Rotterdam geboren, getrouwd met Sultan, levensgenieter, cultuursnuiver, avontuurlijk, oplossingsgericht, houdt van karaoke.