Accommodatie

Jouw accommodatie in Kenia

Je verblijft in het Akogo gasthuis gelegen in de wijk Nyali. Meestal ben je alleen met de andere vrijwilligers en stagiaires van Doingoood Experience, maar er kunnen soms andere gasten verblijven. Er zijn twee slaapzalen met plek voor vier personen per slaapzaal.
Beddengoed, klamboes en handdoeken zijn aanwezig. Jullie kunnen gebruik maken van twee badkamers. Verder zijn er nog vijf privé kamers. Mocht je hier willen verblijven, is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid. Er zitten wel extra kosten aan verbonden. Je kunt gebruik maken van de Wifi tegen betaling, maar het is vaak handiger om een simkaart aan te schaffen en een internet bundel op je telefoon te kopen. Dan heb je ook buitenshuis internet.

In het huis zijn er meerdere plekken waar je kunt relaxen. Er is een grote tuin rondom het huis met een kippenhok. Ook kun je heerlijk zitten op de veranda.

Op loopafstand is een standplaats met brommer taxi’s. In de omgeving zijn er lokale winkeltjes en restaurants. In het huis is een grote keuken met alle faciliteiten zodat jezelf ook kunt koken. Het grote Nyali shoppingcenter is op ongeveer tien minuten afstand met de tuk tuk of brommertaxi. Hier zijn meerdere grote supermarkten zoals Naivas en Carrefour. Ook zijn er diverse banken en westerse restaurants. Nyali Beach is ook makkelijk te bereiken en in de buurt.

Kenia

Accommodatie

Akogo house, accommodatie Kenia, Afrika, Doingoood Experience

Het guesthouse

Een prachtig huis van alle gemakken voorzien met een geweldige veranda en tuin.

Zit en eetkamer Akogo House

Eetkamer

Een knusse plek waar je in alle rust kunt eten en spelletjes kunt spelen.

Akogo House, slaapkamer, accommodatie Kenia, Doingoood Experience

De slaapkamer

Een slaapkamer voorzien van comfortabele bedden met klamboe's.