Accommodatie

Jouw accommodatie in Oeganda

Naar welk land of project je ook gaat, bij ons mag je altijd rekenen op een comfortabel verblijf. Kies je voor een project in de stad dan vind je in de buurt vele faciliteiten zoals restaurants, hotels, supermarkten, apotheken en busstations. Wanneer je voor een project kiest dat meer landelijk gelegen is, dan ga je iets meer back to basic, maar ook daar is voldoende gelegenheid om boodschappen te doen, geld te pinnen, ergens lekker te gaan eten en je te vermaken in je vrije tijd.

In een veilige wijk in Kampala huren wij twee appartementen voor onze vrijwilligers. Elk appartement heeft plaats voor zes vrijwilligers. Er is een twee- & vierpersoonskamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer en keuken en een heerlijk balkon waar je ’s ochtends vroeg met je koffie of thee kunt genieten van het begin van de dag. 

De slaapkamers zijn voorzien van klamboes en iedereen heeft een comfortabel eenpersoonsbed. Beddengoed hoef je niet mee te nemen, maar handdoeken wel. 

Het appartementencomplex ligt dichtbij supermarkten, pinautomaten en leuke restaurantjes. Het heeft beveiliging en een keer per week komt de schoonmaakster. 

Oeganda

Accommodatie

De woonkamer

Een rustig appartement in een veilige wijk in Kampala

Accommodatie Oeganda, Vrijwilligerswerk, Stage, Doingoood Experience, Oeganda, check

De slaapkamer

Heeft alles wat je nodig hebt en is voorzien van een klamboe.

Accommodatie Oeganda, Vrijwilligerswerk, Stage, Doingoood Experience, Oeganda, check

De keuken

Ruime keuken voorzien van alle noodzakelijke apparatuur