Accommodatie

Jouw accommodatie in Malawi

Naar welk land of project je ook gaat, bij ons mag je altijd rekenen op een comfortabel verblijf. Kies je voor een project in de stad dan vind je in de buurt vele faciliteiten zoals restaurants, hotels, supermarkten, apotheken en busstations. Wanneer je voor een project kiest dat meer landelijk gelegen is, dan ga je iets meer back to basic. Ook daar is voldoende gelegenheid om boodschappen te doen, ergens lekker te eten, geld te pinnen en je te vermaken in je vrije tijd.

Dit vrijwilligershuis is gelegen in een veilige wijk. Wanneer je de poort uitstapt waan je je wel in het echte Malawi. Kinderen spelen op straat, er zijn veel kleine winkeltjes of mensen die langs de weg hun eten of andere spullen verkopen. Iedereen zegt je gedag en glimlacht naar je. 
 
Het huis heeft een ruime woon- & eetkamer. Het is voorzien van drie slaapkamers, waarvan één 4 persoonskamer en twee 2 persoonskamers. De bedden zijn voorzien van klamboes. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Tevens heeft het huis twee veranda’s en een lekkere tuin waar je kunt relaxen en genieten van het weer en de rust. Genoeg ruimte en privacy als je even alleen wilt zijn. 
 
De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een koelkast, oven en voldoende kookgelegenheid. Tevens is er een opslagruimte, dus je hebt genoeg plek voor je boodschappen.
Kortom, een huis wat van alle gemakken is voorzien, maar dat je toch het Afrika gevoel geeft.
 
De Doingoood Experience managers wonen op dezelfde compound in het huis ernaast, dus voor vragen of een gezellig praatje hoef je niet ver!
Malawi

Accommodatie

Accommodatie Malawi, Vrijwilligerswerk, Stage, Doingoood Experience, Afrika, check

Het vrijwilligershuis

Een prachtig vrijwilligershuis gelegen in een goede en veilige buurt. Het vrijwilligershuis is van alle gemakken voorzien.

Accommodatie Malawi, Vrijwilligerswerk, Stage, Doingoood Experience, Afrika, check

De woon / eetkamer

Een ruime woon- en eetkamer waar je gezellig kunt zitten en eten met de andere vrijwilligers en stagiaires.

Accommodatie Malawi, Vrijwilligerswerk, Stage, Doingoood Experience, Afrika, check

De slaapkamers

Het vrijwilligershuis is voorzien van drie slaapkamers. Er is één vierpersoonskamer en twee tweepersoonskamers.