Vereniging Volunteer Correct beveelt Doingoood aan
arrow_drop_up arrow_drop_down

Vereniging Volunteer Correct beveelt Doingoood aan

Laat ons je helpen om goed georganiseerd naar Afrika te gaan

Wij werken veel samen met mensen, projecten en ondernemers in Afrika. Wij willen graag een concrete bijdrage leveren aan de maatschappelijke en economische doelstellingen van onze partners. Wij willen dit graag op een eerlijke en integere manier doen. 

Dat betekent dat wij werken op basis van eerlijke kansen, eerlijke tarieven en eerlijke voorwaarden.


Wij zijn al heel wat jaren actief in Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring over het wonen en werken op het Afrikaanse continent. Ook weten we dat er veel vooroordelen bestaan en dat de media een eenzijdig beeld van Afrika laat zien. Een beeld waarin honger, armoede, ziekte en conflicten centraal staan. Onterecht, vinden wij. Want de realiteit in de Afrikaanse landen waar wij werken is heel anders. Positief. Bruisend. Volop in ontwikkeling. We beschouwen het daarom mede als onze taak om een eerlijk en realistisch beeld te geven van het dagelijks leven in de Afrikaanse landen waar wij werken. 

Verantwoord vrijwilligerswerk in het buitenland

Vereniging Volunteer Correct heeft als doel het promoten van duurzaam en verantwoord internationaal vrijwilligerswerk. Aangesloten organisaties voldoen aan strikte richtlijnen voor een verantwoorde, gecontroleerde werkwijze. Doingoood is lid Vereniging Volunteer Correct en hoort hiermee bij de aanbevolen organisaties voor verantwoord internationaal vrijwilligerswerk en stage. 
Wij maken gebruik van cookies