Wat voor soort reiziger ben ik?

Hieronder nog een keer de stereotypen op een rijtje:

De Kerstman
Ik neem graag cadeautjes mee en help iedereen die ik tegenkom. Tijdens mijn vrijwilligerswerk, stage of reis focus ik me op de behoeften van anderen en als ik kan helpen dan doe ik dit. Niks is mij teveel. Of het nou geld is of spullen zijn.

De Held
Ik wil veel doen en wil veel bereiken zodat ik dingen beter en gemakkelijker maak voor het project of individu. Als ik niet al mijn doelen kan behalen dan zou ik erg teleurgesteld zijn, want ik vind het belangrijk dat het project trots op mij is en ziet wat ik heb gedaan.
De IK vrijwilliger
Ik doe vrijwilligerswerk voor mezelf, mijn CV of omdat het een vereiste is voor mijn baan of school. Ik wil er vooral voor zorgen dat ik mijn opdrachten haal en een goede indruk maak. 
Het Genie
Ik voel vooral de behoefte om de positieve kant van mijn cultuur te vertellen. Ik wil graag uitleggen hoe de dingen gaan waar ik vandaan kom en zie graag dat ze dat overnemen, omdat ik weet dat dit goed werkt.
Het Knuffelmonster
Ik wil het liefst de hele dag knuffelen met kinderen en ze liefde en aandacht geven. Ik ben erg gek op kinderen en denk dat ik door het delen van mijn liefde kan helpen om zich beter te ontwikkelen, want deze kinderen hebben al zo weinig liefde en aandacht in hun leven.
De Messias
Ik wil graag iedereen die in moeilijkheden komt redden en verzorgen. Mijn acties leg ik vast op foto en video. Ik deel dit via mijn social media kanalen om te laten zien wat ik allemaal doe en hoe goed ik dit doe. 

Het Feestbeest
Ik heb veel plezier en bezoek graag een club of café. Vrijwilligerswerk of een stage is leuk, maar ik wil het liefste eropuit. Mensen leren kennen, gezellige feestjes af en mensen leren kennen die mij nog meer kunnen laten zien. 
Chat openen
Hallo 👋 Stel je vragen aan een van onze medewerkers gemakkelijk via WhatsApp!