arrow_drop_up arrow_drop_down

Speciaal onderwijs projecten

Oeganda - Kenia - Malawi

Over deze projecten

Bij een aantal verschillende projecten in Oeganda, Kenia en Malawi ben je voor Speciaal Onderwijs vrijwilligerswerk of buitenlandstage van harte welkom.


Bij de scholen waar kinderen met een beperking onderwijs kunnen volgen, hebben de leerkrachten vaak beperkte mogelijkheden voor het geven van 1 op 1 aandacht en begeleiding aan hun leerlingen. In Oeganda, Malawi en Kenia zijn maar weinig onderwijsmogelijkheden voor kinderen met een beperking. Hierdoor zijn de scholen vaak 'boarding schools' waar de kinderen intern verblijven. Zij krijgen hier niet alleen onderwijs, maar ook bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. 


Klik op het project voor meer informatie over het project, de activiteiten, waar je verblijft en wie je begeleidt.

Ga zo door! Ik heb jullie aangeraden aan iedereen die erover denkt ooit vrijwilligerswerk of stage in het buitenland te doen. 't Was echt heel erg fijn om op reis te zijn en te weten dat er altijd ervaren Nederlanders 'in de buurt' waren met wie je problemen kon bespreken. Dank jullie wel!

Hilliene van der Meer, vrijwilligerswerk Oeganda

KSPH

Kampala - Oeganda

Port Reitz school

Mombasa - Kenia

Children of Blessing

Lilongwe - Malawi
vrijwilligerswerk of stage speciaal onderwijs Afrika

Special needs teaching

Mombasa - Kenia
special needs Oeganda

Special needs project

Kampala - Oeganda

Rehabilitatiecentrum

Kampala - Oeganda

Ik wil graag meer weten en kom naar de info avond

Investering

Een buitenlandervaring is investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Er komen ook kosten kijken bij jouw buitenland avontuur. Je kan natuurlijk kijken naar wat het kost, maar belangrijker nog is het antwoord op de vraag: 'wat levert mij dit op? Je krijgt er een prachtige ervaring voor terug, waar je de rest van je leven van profiteert.


Je betaalt bij ons niet voor het doen van het vrijwilligerswerk of de stage zelf. Je maakt wel kosten voor je reis: transfers, accommodatie, de organisatie, het voorbereidingstraject en de (Nederlandse) begeleiding in Afrika, van je vrijwilligerswerk of stage.


Doingoood is de enige organisatie in Nederland die werkt met eigen, Nederlandse begeleiding in Afrika. Op die manier bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit en kunnen we garanderen dat we met integere, verantwoorde projecten werken. 


 Hoe bereken ik de totale investering en wat is inbegrepen?

Eenmalige kosten € 499                             
Kosten per week, week 1 t/m 8: € 149
Kosten per week, week 9 t/m 16: € 139
Kosten per week, week 16 t/m 26: € 129
Airport transfers voor ophalen en wegbrengen: 2 x € 45

Veelgestelde vragen

Wij weten als geen ander hoeveel vragen je hebt als je plannen maakt voor een buitenlandervaring. Dan is het fijn als je snel duidelijke antwoorden hierop krijgt. Daarom hebben wij alles overzichtelijk voor je op een rijtje gezet!
Wij maken gebruik van cookies