Student Content Creator

 

Hou je van reizen? Van avontuur? Van verhalen vertellen? Ben je Marketing/Communicatie student, aankomend content creator en op zoek naar een super leuke stageplek? Lees dan vooral verder want dan zoekt Doingoood Experience jou!

 Doingoood Experience begeleidt vrijwilligers, stagiaires en reizigers met een ultieme en duurzame Afrika experience in Kenia, Oeganda en Malawi. We doet dit met passie voor alles wat Afrika te bieden heeft en met liefde voor de projecten die we ondersteunen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de wereld mooier wordt als we elkaar beter begrijpen. Wanneer we samenwerken met elkaar en open staan voor elkaar ideeën. Zo ontstaan de mooiste dingen, op een gelijkwaardige en respectvolle manier.

Wil jij ons helpen om onze verhalen, de ervaringen van onze reizigers en de impact bij onze projecten via social media te delen met onze doelgroepen? Ben je vanaf september beschikbaar? Dan ontvangen we graag jouw reactie!

Tijdens je stageperiode doe je onderzoek naar onze doelgroepen; van welke social media kanalen maken zij gebruik. Welke informatie en inspiratie willen zij ontvangen? Wanneer zijn onze doelgroepen actief. Op welke manier kunnen we hen het beste bereiken met inzet van welke communicatiemiddelen. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek stel jij een communicatieplan voor onze online communicatie op waarmee Doingoood Experience gaat shinen! En jij natuurlijk ook 🙂 

 Je werkt met onze collega’s in Oeganda, Kenia en Malawi op afstand samen, je interviewt voormalige en toekomstige vrijwilligers, stagiaires en reizigers. Je bent creatief en communicatief en vindt het een uitdaging om zelfstandig aan het werk te zijn. 

 Spreekt dit je allemaal aan? Mail dan je c.v. naar marieke@doingoood.nl

Chat openen
Hallo 👋 Stel je vragen aan een van onze medewerkers gemakkelijk via WhatsApp!