arrow_drop_up arrow_drop_down

4- daagse safari vanuit Malawi

South Luangwa National Park Zambia

In Malawi is de populatie wilde dieren een stuk beperkter dan in buurland Zambia. Wij willen jou graag de optimale safari beleving bieden zodat je een grote kans hebt om de gehele ‘big 5’ te kunnen zien. Daarom nemen we je mee op safari naar buurland Zambia! De reis naar Zambia neemt ongeveer 5 tot 6 uur in beslag.


Zambia is een spectaculaire plek om de ‘big 5’ te gaan spotten. In South Luangwa vind je meer dan 100 soorten zoogdieren waaronder leeuwen, buffels, olifanten, giraffen, gnoes, zebra’s en nijlpaarden. Je verblijft in een luxe safari camp. Er staat geen hek omheen, dus misschien krijg je wel gezellig bezoek van een nieuwsgierige olifant. Uiteraard zijn er bewakers die erop letten dat het bezoek van de wilde dieren veilig blijft voor de gasten.

Activiteiten tijdens deze safari

  • Meerdere game drives door het park, op zoek naar de 'big 5'
  • Relaxen in de safari lodge, die ook regelmatig bezoek krijgt van wilde dieren

Over deze safari

Deze safari kost $530 per persoon.


Inclusief:

park fee, entrees, permits, game drives, accommodatie, maaltijden, vervoer, gids

Exclusief: drankjes, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven, 25 euro afhandelingskosten

Goed om te weten over deze safari

  • Deze safari vertrekt vanuit Lilongwe. Verblijf je in Zomba, da kan je de dag ervoor naar Lilongwe komen. Als er plek is, mag je gratis 1 nacht in ons Doingoood huis slapen. Anders helpt onze coördinator je met het regelen van een andere accommodatie (op eigen kosten)
  • Voor deze safari vragen wij je om je op te geven voordat je naar Malawi vertrekt.
  • Doingoood stelt groepjes samen van vrijwilligers en stagiaires die ook mee willen op deze safari en boekt alle permits en accommodaties dan in één keer voor de gehele groep. Omdat zowel permits als accommodatie beperkt beschikbaar zijn, willen we dit graag tijdig regelen.
  • Voor Zambia heb je een visum nodig, die je aan de grens aanschaft vaan $50. Om terug Malawi in te reizen heb je ofwel een multiple entry visum nodig of je koopt een nieuwe single entry visa voor $75. Bij het inreizen in Zambia moet je je gele koorts vaccinatie certificaat tonen.
  • Neem cash US dollars mee om tijdens je safari je drankjes mee af te rekenen
  • In Malawi en Zambia worden alleen US dollar biljetten van NA 2009 geaccepteerd
Wij maken gebruik van cookies