Jouw accommodatie in Oeganda

 Waarbij veiligheid voorop staat

 

Naar welk land of project je ook gaat, bij ons mag je altijd rekenen op een comfortabel verblijf. Kies je voor een project in de stad dan vind je in de buurt vele faciliteiten zoals restaurants, hotels, supermarkten, apotheken en busstations. Wanneer je voor een project kiest dat meer landelijk gelegen is, dan ga je iets meer back to basic, maar ook daar is voldoende gelegenheid om boodschappen te doen, geld te pinnen, ergens lekker te gaan eten en je te vermaken in je vrije tijd.

Het hostel waar jij verblijft tijdens jouw vrijwilligerswerk of stage is in de veilige en comfortabele wijk Kololo. Het ligt op korte afstand van de beste restaurants van Kampala. Dit hostel is een goede combinatie van een backpackershostel sfeer, maar ook een plek waar je je thuis te voelt tijdens je reis.

De gemeenschappelijke binnenruimtes en prachtige tuin zijn de perfecte plek om nieuwe vrienden te ontmoeten, te chillen met een boek, yoga te beoefenen of gewoon te relaxen met de andere gasten en het personeel. Daarnaast is er een 24-uurs receptie en beveiliging.

Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken die volledig is uitgerust. Tijdens jouw verblijf slaap je in slaapzalen met zes bedden.

Het hostel

Een prachtig hostel in een veilige wijk. Op loopafstand van winkels en restaurants.

De keuken

De gemeenschappelijke keuken is simpel, maar schoon en van alle gemakken voorzien.

De slaapzaal

De slaapzaal bestaat uit zes bedden met schotten aan weerszijden voor privacy.

kenia, masai, doingoood experience, afrika
savanne, afrika, doingoood experience
Chat openen
Hallo 👋 Stel je vragen aan een van onze medewerkers gemakkelijk via WhatsApp!