Jouw accommodatie in Kenia

 Waarbij veiligheid voorop staat

 

Naar welk land of project je ook gaat, bij ons mag je altijd rekenen op een comfortabel verblijf. Kies je voor een project in de stad dan vind je in de buurt vele faciliteiten zoals restaurants, hotels, supermarkten, apotheken en busstations. Wanneer je voor een project kiest dat meer landelijk gelegen is, dan ga je iets meer back to basic, maar is er toch nog meer dan genoeg in de buurt om boodschappen te doen, ergens lekker te eten, je te vermaken in je vrije tijd en geld te pinnen en/of wisselen.

Dit guesthouse staat op een geweldige lokatie. Buiten het feit dat je twee zwembaden en een gezellige bar tot je beschikking hebt, ligt een van de mooiste stranden van Kenia op 10 minuten loopafstand. Daarnaast heeft dit guesthouse zijn eigen volleybalveld en wordt er door het personeel en de vrijwilligers allerlei activiteiten aangeboden. Alle kamers zijn voorzien van kluisjes en hebben schone badkamers.

Je mag gratis gebruik maken van de Wifi. Daarnaast is het guesthouse voorzien van een hele relaxte lounge area waar je films kunt kijken en als je geen zin hebt om een handwas te doen hebben ze ook laundry service.

Er is een mogelijkheid om zelf te koken, maar je kunt ook gebruik maken van het restaurant. Hier serveren ze pizza’s, lokale gerechten, maar ook heerlijke verse vis. Daar zul je geen spijt van krijgen.

Ons guesthouse

Een leuk guesthouse gelegen in een goede en veilige buurt. Het guesthouse is van alle gemakken voorzien.

De zitruimte

Een open, gezellige ruimte waar je heerlijk kunt relaxen of gezellig kunt kletsen met andere vrijwilligers.

De slaapzaal

De schone slaapzaal is voorzien van kluisjes en je hebt per zaal een eigen badkamer. Tevens is er gratis wifi.

baobab, afrika, doingoood experience
afrika, doingoood experience
Chat openen
Hallo 👋 Stel je vragen aan een van onze medewerkers gemakkelijk via WhatsApp!