Karibu (welkom) in Kenia

Algemene informatie over dit prachtige land

 

Kenia is het land van de onbegrensde mogelijkheden. De Big Five spotten tijdens een safari in één van de vele Nationale Parken, genieten met een cocktail in je hand van de prachtige stranden of gewoon heerlijk struinen over de vele souvenir markten in de grote steden, het kan allemaal!

Kenia is een land in Oost-Afrika. Het heeft een tropisch klimaat en ligt aan de Indische Oceaan. Aan de kust zijn de temperaturen dag en nacht hoog. Naarmate je verder het land in trekt wordt de lucht droger en zijn de nachten kouder.

De hoogste berg in Kenia is Mount Kenya (5199 meter) en het is de op één na hoogste berg in Afrika na de Kilimanjaro in Tanzania. Kenia heeft een geweldige variatie aan diersoorten. Van leeuw, luipaard en olifant tot zelfs drie verschillende soorten giraffen. Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen hier.

Kenia is een meertalig land met als officiële talen Engels en Kiswahili.

Je helpt mee bij onze hartverwarmende projecten, in de stad of op het platteland. Allemaal gerund door lokale projectleiders met het hart op de juiste plek. In het weekend heb je de tijd om het land te verkennen en te genieten van al het moois wat Kenia je te bieden heeft.

AccomModatie

Lees meer over waar jij verblijft tijdens jouw experience in Kenia.

Projecten

Lees meer over onze unieke, lokale projecten in Kenia.

BEGELEIDING

Maak kennis met jouw begeleiding in Kenia tijdens jouw verblijf.

EXCURSIES

Lees meer over de excursies in Kenia tijdens jouw verblijf.

Wist je dat…

Leuke weetjes over Kenia

Je “rode” olifanten kunt spotten in Kenia?

Kenia staat bekend als het safari paradijs van Afrika. Naast de grote hoeveelheid nationale parken en wilde dieren, kun je er ook de “rode”olifant spotten.

Wil jij weten waarom ze zo genoemd worden? Bekijk dan het filmpje.

Voor meer leuke en informatieve video’s, abonneer je je op ons YouTube kanaal.

Chat openen
Hallo 👋 Stel je vragen aan een van onze medewerkers gemakkelijk via WhatsApp!