Naar welk Afrikaans land gaat jouw reis?

A journey of a thousand miles begins with a single step

Voor je leerzame buitenlandstage, een impactvolle Afrika reis, een zinvol tussenjaar of vrijwilligerswerk in Afrika kun je bij Doingoood Experience kiezen uit projecten in drie Afrikaanse landen, namelijk Kenia, Oeganda en Malawi.

Doingoood Experience is gestart met een samenwerking met een klein project in Mombasa, Kenia. Dit kwam vanuit de behoefte van het project naar meer kennis en kunde en vanuit de behoefte van vrijwilligers om goed voorbereid op reis te gaan. Nadat Doingoood Experience een tijd actief was in Kenia zijn we ook gaan samenwerken met sociale projecten in Oeganda en Malawi. Met een goede voorbereiding en het juiste project kun je een verschil maken. zowel op het project als voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

De keuze voor deze landen hangst uiteraard samen met veiligheid. Voor ons staat de veiligheid van onze vrijwilliger, stagiair(e) of reiziger voorop. 

Alle drie de landen hebben een geheel eigen karakter. Ze hebben veel te bieden op het gebied van natuur, wildlife, cultuur en ontspanning. Ook tref je Nederlandstalige begeleiding aan. Wil je meer informatie over de projecten per land? Klik dan op de een van de landen hieronder en bekijk wat wij te bieden hebben.

In welke Afrikaanse landen zijn wij actief?

Klik op de landen en ontdek meer over het land en welke projecten wij aanbieden.

Kenia

Hakuna Matata

Het safari hart van Afrika

MALAWI

The Warm Heart of Africa

Klein land met grootse mogelijkheden

OEGANDA

The Pearl of Africa

Het groene hart van Afrika

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Vul je gegevens in en download het inspiratie magazine voor nóg meer inspiratie!

Doingoood Experience zorgt samen met jou dat jouw Afrika reis gewoon heel goed geregeld is. Vanaf het moment van je aanmelding totdat je weer uit het vliegtuig stapt staan wij voor je klaar.

  • Hidden
Chat openen
Hallo 👋 Stel je vragen aan een van onze medewerkers gemakkelijk via WhatsApp!