arrow_drop_up arrow_drop_down

Fysiotherapie & Ergotherapie projecten

Oeganda - Malawi - Kenia

Over deze projecten

Bij een aantal verschillende projecten in Oeganda, Kenia en Malawi ben je voor Fysiotherapie of Ergotherapie vrijwilligerswerk of buitenlandstage van harte welkom.


De projecten waarmee wij samenwerken hebben vaak meer patiënten die zorg nodig hebben, dan de tijd en mankracht die hiervoor beschikbaar is. De Fysiotherapeuten en Ergotherapeuten doen wat ze kunnen om iedereen voldoende begeleiding te bieden. Sommige projecten begeleiden daarom kinderen in groepjes, waarbij de moeders tegelijkertijd leren welke oefeningen zij zelf met hun kinderen kunnen doen. Sommige projecten zijn 'boarding schools' waarbij de kinderen tijdens de schoolweken intern verblijven.


Hieronder vind je de projecten waar je als gediplomeerd of in opleiding zijnde fysiotherapeut of ergotherapeut van harte welkom bent.


Klik op het project voor meer informatie over het project, de activiteiten, waar je verblijft en wie je begeleidt.

Doordat ik stage heb gelopen moest ik van school uit enkele volgpatiënten uitkiezen en hen dagelijks behandelen. Het was heel leuk en leerrijk om te zien hoe deze kinderen door jouw therapie vooruit gaan en dingen leren. Zo heb ik er mede voor gezorgd dat enkele kindjes nu een zittende houding kunnen aannemen. Dit vergemakkelijkt het leven van zowel kind als ouder. Het is leuk om te zien hoe de ouders en sommige kinderen zelf appreciëren wat je allemaal doet. Daar haal je veel voldoening uit.

.
Loes de Wever, stagiaire Ergotherapie

KSPH

Kampala - Oeganda

Port Reitz school

Mombasa - Kenia

Children of Blessing

Lilongwe - Malawi

APDK

Mombasa - Kenia

Ik wil graag meer weten en kom naar de info avond

Investering

Een buitenlandervaring is investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Er komen ook kosten kijken bij jouw buitenland avontuur. Je kan natuurlijk kijken naar wat het kost, maar belangrijker nog is het antwoord op de vraag: 'wat levert mij dit op? Je krijgt er een prachtige ervaring voor terug, waar je de rest van je leven van profiteert.


Je betaalt bij ons niet voor het doen van het vrijwilligerswerk of de stage zelf. Je maakt wel kosten voor je reis: transfers, accommodatie, de organisatie, het voorbereidingstraject en de (Nederlandse) begeleiding in Afrika, van je vrijwilligerswerk of stage.


Doingoood is de enige organisatie in Nederland die werkt met eigen, Nederlandse begeleiding in Afrika. Op die manier bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit en kunnen we garanderen dat we met integere, verantwoorde projecten werken. 


 Hoe bereken ik de totale investering en wat is inbegrepen?

Eenmalige kosten € 499                             
Kosten per week, week 1 t/m 8: € 149
Kosten per week, week 9 t/m 16: € 139
Kosten per week, week 16 t/m 26: € 129
Airport transfers voor ophalen en wegbrengen: 2 x € 45

Veelgestelde vragen

Wij weten als geen ander hoeveel vragen je hebt als je plannen maakt voor een buitenlandervaring. Dan is het fijn als je snel duidelijke antwoorden hierop krijgt. Daarom hebben wij alles overzichtelijk voor je op een rijtje gezet!
Wij maken gebruik van cookies