arrow_drop_up arrow_drop_down

Stage in het buitenland: zóveel meer dan alleen werkervaring opdoen in je vakgebied

Weet jij waar je allemaal aan moet denken voordat je stress-vrij op buitenlandstage kan gaan? Download hier gratis 21 tips voor een succesvolle buitenlandstage en ga zorgeloos op reis!
Mijn reis is echt een superervaring geweest. Heel veel nieuwe mensen leren kennen, superveel nieuwe ervaringen opgedaan en heel hard genoten van het land. Kortom, helemaal waar ik op hoopte. Ook héél goede begeleiding van de coördinator gekregen gedurende het project, dus veel lof naar haar. Moest het kunnen, ik vertrok zo terug!⁠
Ook heel hard bedankt aan heel het Doingoood team om deze ervaring mogelijk te maken. Iedereen die ik hoorde was zeer tevreden dus doe zeker zo verder!
Lynse Brichau, fysiotherapie Kenia

Deze tips krijg je allemaal

  • wat je absoluut moet regelen voor je vertrekt
  • waar je op voorbereid moet zijn als je in een andere cultuur bent
  • hoe je stress-vrij aan je leerdoelen kan werken
  • met welke investering je rekening moet houden
  • hoe je zorgt dat jouw stagebegeleider jou niet uit het oog verliest 
  • hoe je een persoonlijke 1-1-2 maakt voor als het even tegenzit

Wij geloven dat mensen betere wereldburgers kunnen zijn als er meer begrip is voor andere leefwijzen en culturen. Met onze programma's willen we mensen kennis laten maken met het échte dagelijkse leven van mensen in Afrika. Een leven dat er vaak heel anders aan toe gaat, dan wat je -mede dankzij wat de media ons laat zien- ervan denkt te weten.

Uit eigen ervaring weten wij hoe spannend het kan zijn om voor het eerst voor langere tijd naar het buitenland te gaan. Je hebt veel vragen over stage lopen in het buitenland en dan is het fijn als je goed advies krijgt waarmee je vooruit komt. Jaarlijks ronden zo’n 70 MBO en HBO stagiaires hun stage bij ons succesvol af. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange woon- en werkervaring in Afrika.
Jij richt je volledig op je stage en wij zorgen voor de rest!

Ja, ik will stress-vrij op buitenlandstage

Hoe regel je eigenlijk zo’n buitenlandstage? Waar moet je op letten? Hoe zorg je dat je jouw leerdoelen behaalt tijdens je stage? Kortom, alles wat jij wilt weten om maximaal voorbereid op stage te gaan.

Wij maken gebruik van cookies