Oeganda

De Nederlands / Afrikaanse begeleiding maakt jouw reis uniek

Op alle bestemmingen in Afrika mag je rekenen op uitstekende begeleiding van onze Doingoood Experience managers. In Oeganda zijn dit Lennie en Isaac.

Je wordt opgehaald van de luchthaven door Isaac. Hij geeft je een warm Oegandees welkom. Daarna brengt hij je naar het vrijwilligershuis. Hier heb je de tijd om bij te komen, je spullen op te bergen en even te genieten van de eerste indrukken van Oeganda.

Mocht je na 15:00 landen in Oeganda, dan is verstandig om een nachtje te boeken bij een guesthouse in Entebbe. Dit vanwege de tijd en afstand naar Kampala. Het guesthouse regelt dan ook de airport pick up. Na een heerlijke nachtrust word je in de ochtend door Isaac opgehaald bij het guesthouse.

Daarna neemt Isaac je mee op citytour door Kampala. Hij laat je zien waar je geld kan pinnen, waar de beste supermarkt is en waar lekkere eettentjes en barretjes zijn. Ook geeft hij je uitleg over het openbaar vervoer. Samen even wat lekkers eten bij een van de vele lokale eettentjes en dan achterop de boda weer terug naar je hostel.

In de dagen erna volgt een introductie op je project en maak je kennis met je aanspreekpunt op het project zelf. Lennie gaat met je mee en legt je uit hoe je precies op je project moet komen vanaf je vrijwilligershuis. Tijdens je gehele verblijf staan Lennie en Isaac voor je klaar met raad en daad. Bij noodgevallen zelfs midden in de nacht.

Oeganda

Begeleiding

Isaac Katende

Geboren in Oeganda, getrouwd met Lennie, vader, houdt niet van koud weer, duizendpoot, relaxte instelling, houdt van gezelligheid.

Lennie Kleinen

Nederlandse, getrouwd met Isaac, mama en bonusmoeder, houdt van Limburgse vlaai en Oegandese koffie, flexibel en altijd in voor een praatje.