arrow_drop_up arrow_drop_down

7-daagse rondreis Malawi

Ontdek 'the warm heart of Africa' 

Je begint in Liwonde national park waar je een bootsafari maakt en een game drive doet. Zie jij de olifanten al? Op het indrukwekkende Zomba plateau ga je hiken en genieten van spectaculaire vergezichten. Vanuit Zomba ga je een aantal dagen relaxen in Cape Maclear, de populaire badplaats aan het azuurblauwe Lake Malawi. Ook ga je de rock paintings bezoeken.


Dag 1: Vertrek op een mooie rit naar Liwonde National Park. Eind van de middag kom je aan bij je accommodatie, Liwonde Safari Camp. Hier gebruik je het diner. 

Dag 2: Vandaag sta je vroeg op en na een kop koffie of thee ga je op game drive in het park. Je spendeert zo'n 3 uur in het park, op zoek naar wilde dieren. Daarna ga je terug naar de logde om te ontbijten. In de middag staat er een mooi bootsafari op het programma, op de Shire River. Eind van de middag ben je terug in de lodge voor het diner en je overnachting. 

Dag 3: Vandaag vertrek je naar Zomba. Hier logeer je in het knusse Pakachere Backpackers. Een leuk hostel in een grote groene tuin, vlakbij het centrum van Zomba. Na de lunch ga je een lange wandeling maken, van zo'n 3 uur, naar het Zomba Plateau. Vanaf de top heb je een spectaculair uitzicht. 
Dag 4: Vandaag kan je op eigen gelegenheid Zomba verkennen of een optionele excursie doen naar de thee plantage in Thyolo- Satemwa. Je gebruikt het diner en overnacht weer bij Pakachere Backpackers. 
Dag 5: Vandaag vertrek je naar het pittoreske vissersdorp Cape Maclear en verblijf je in Thumbi View lodge. Je hebt de rest van de dag om te relaxen aan het strand van Cape Maclear. 
Dag 6: Vandaag staat er een boottocht op het programma, waarbij je naar Thumbi Island gaat. Onderweg kun je snorkelen in het heldere water van Lake Malawi. Geniet van een heerlijke BBQ lunch waar verse vis geserveerd wordt. Bij Otters Point kan je de visarenden voeren en ze op die manier van heel dichtbij observeren. Daarna ga je terug naar de lodge voor je diner en overnachting. 
Dag 7: Voordat je vandaag terug gaat, breng je een bezoek aan de Rock Paintings (rotsschilderingen). Optioneel kan je ook nog een bezoek brengen aan het Ku Ngoni Cultureel centrum. Aan het einde van de dag ben je weer terug en is er een einde gekomen aan deze mooie rondreis in Malawi. 


Ja, ik wil op deze rondreis Malawi

Prijs

Prijs safari vertrek vanaf Lilongwe: $ 795 per persoon (minimaal 2 personen)
Prijs safari vertrek vanaf Zomba: $ 820 per persoon (minimaal 2 personen)*

Inbegrepen: accommodatie, transport met chauffeur, boottocht, ontbijt en diner, Zomba Mountain wandeling, 1 game drive, and alle park fees

Niet inbegrepen: internationale vliegtickets, verzekeringen, visa en vaccinaties, drankjes, lunch, optionele activiteiten

* De volgorde van het programma, bij vertrek van Blantyre, wordt aangepast

Wij maken gebruik van cookies