50-plus vrijwilligerswerk

Laat ons je helpen om goed georganiseerd naar Afrika te gaan

50-plus vrijwilligerswerk in Afrika

50-Plussers zijn bij ons van harte welkom om vrijwilligerswerk in Afrika te doen!

Wij krijgen regelmatig de vraag van 50-plussers of vrijwilligerswerk in het buitenland wel iets voor hen is. Onterecht bestaat het beeld dat vrijwilligerswerk vaak alleen gedaan wordt door studenten of pas afgestudeerden. Hoewel deze groepen zeker ruim vertegenwoordigd zijn onder de belangstellenden hebben wij al vele 50-plussers mogen inzetten in onze projecten.

Wij proberen zoveel mogelijk een mix te maken van vrijwilligers van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. Hierdoor kunnen wij veel betekenen voor de projecten die wij ondersteunen. Een aantal enthousiaste 50-plus vrijwilligers ging je al voor en deden vrijwilligerswerk bij enkele van onze projecten in Afrika.

Lees hier de ervaringen van andere 50-plussers die vrijwilligerswerk in Afrika gedaan hebben. 

 

Reizen met corona garantie

Wil je graag een reis boeken maar twijfel je of die wel door kan gaan vanwege beperkingen door het corona virus

Wij bieden jou de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ‘corona garantie‘. Dit houdt in dat je je kan aanmelden en wij een plek voor je vasthouden. Jij zit nergens aan vast, tot duidelijk is of de reis kan doorgaan. En tot duidelijk is of de reis kan doorgaan, betaal je ook nog niets. Dit geldt uitsluitend voor reizen die nieuw geboekt worden tussen 25 maart 2020 tot (voorlopig) 1 juli 2020.